Book dit næste service hér...

/ /

Velkommen til AutoMester Holbæk.

Hos Holbæk AutoHus sælger vi ikke kun biler, vi tilbyder også at servicere og vedligeholde din bil også selvom du ikke har købt den hos os. I tæt samarbejde med AutoMester i Holbæk står vi klar med topuddannede og erfarne fagfolk der ikke laver anden fra morgen til aften end af fejlsøge, reparere og holde vores glade kunder godt kørende.

Her råder de over et stort moderne mekanisk værksted hvor de dedikerede medarbejdere altid står klar med frisk kaffe og et smil til at modtage dig og din bil, uanset om du skal have kontrolleret din oliestand, have nye viskerblade eller foretaget service/reperationer, hos os er ingen opgave for stor eller lille.

AutoMester i Holbæk har alt i værktøj samt testudstyr til alle bilmærker og hos os opretholder du stadig din eventuelle fabriksgaranti da vi altid arbejder udfra bilfabrikkernes krav og foreskrifter, derudover har de det nyeste i airconditionudstyr, motorrensemaskine til benzin og dieselbiler som giver forbedret brændstoføkonomi, ydeevne og holder danmarks miljø renere.

Når din bil er på vores værksted, tilbyder vi naturligvis gratis erstatningsbil i reperationstiden, foretrækker du at vente mens vi laver bil bil, har vi internetadgang og frisk kaffe på kanden.

Vi arbejder ikke udfra et uigennemskueligt fastprissystem som vores nyvognskollegaer hvor man ikke kan gennemskue den faktiske regning, vi fakturerer kun den forbrugte tid, og udarbejder gerne et fast tilbud før arbejdets opstart - dette giver ro i budgettet og tryghed som kunde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos AutoMester i Holbæk.