Endnu flere og mere flexible finansieringsmuligheder i 2017!!

/ /

03. oktober 2016

Vi har løbende spændende biler på vej ind. Hold dig bedst muligt opdateret ved at besøge os på både hjemmesiden samt vores facebook side - du finder os let ved at søge efter Holbæk AutoHus.

Attraktive finansieringsmuligheder både med og helt uden udbetaling via Santander Bilfinans.

Hos Holbæk AutoHus har vi mulighed for, at få finansieret din "nye" brugte bil helt op til 96 måneder ,UANSET bilens alder, og både med eller HELT UDEN udbetaling samt med eller uden SAFE dækning. SAFE er en afdragssikring, i tillæg til dit lån fra Santander, der gør dig i stand til fortsat at betale dine afdrag på billånet, selvom du bliver arbejdsløs, afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Afdragssikringen giver dig ro og tryghed i sådan en situation. Ovenstående finansieringsforslag forudsætter en positiv kreditgodkendelse fra Santander.

Ring og hør nærmere om muligheden for en særdeles attraktiv finansiering som, udover at sætte din egen bank helt til dørs, ikke sætter dine nuværende lånemuligheder i banken over styr!

På biler helt op til 5 år er den variable rente så lav som 2,49% med mulighed for FAST rente til KUN 2,99%. De fleste banker tilbyder ikke engang billån med fast rente, så her er du allerede foran på point. Er du også typen der sover bedst om natten med vished om, at dit budget osse holder sig indenfor rammerne de næste år fremover og bankens renter ikke pludselig tager på himmelflugt, ja så er et billån med fast rente nok også relevant for dig.

Flere æg i kurven fra 2017!!

Vi samarbejder nu også med AL Finans, Resurs Bank samt LånLet der alle hver især har nogle rigtig fine løsninger at byde ind med. Ring til os på 59443333 og hør nærmere om, hvordan vi bedst skruer en løsning sammen der passer præcis til Dine behov. 

Velkommen hos Holbæk AutoHus.