Fuld fokus på tryghed i bilhandlen...

/ /

04. oktober 2016

Hos Holbæk AutoHus kan du udvide den lovpligtige reklamationsret med vores helt nye tiltag - 100% Autotjek.

De fleste bilforhandlere i Danmark har orden i tingene og er til at stole på. Forhandlere som er med i 100% Autotjek er ekstra troværdige! Det er de fordi, de har skrevet under på, at opfylde en række krav fra 100% Autotjek konceptet samt brance- organisationen AutoBranchen Danmark for i det hele taget, at kunne indgå i ordningen.

Med 100% Autotjek skal du ikke bekymre dig, når du køber en brugt bil. Du skal tage højde for mange ting, når du køber en brugt bil. Du skal vurdere om pris og kvalitet hænger sammen. Du skal finde ud af, om der er gæld i bilen, hvornår den sidst har været synet og hver mange kilometer bilen reelt har kørt. Du skal også kunne vurdere bilens sikkerhed og miljømæssige stand. ELLER du kan overlade de mange spørgsmål til 100% Autotjek. Det er brugtbilbranchens kvalitetsmærke, som er skabt for at give dig som bilkøber tryghed med i købet.

En bil med 100% Autotjek-mærket har fået en uvildig gennemgang og er uden restgæld. Den har kilometergaranti og 12 måneders Autotjek-garanti.

Når bilen har gennemgået et Autotjek får du en Autotjek-.garanti, som bl.a. dækker motor, gearkasse og turbo i 12 måneder fra købsdatoen. Denne fordelagtigte garanti får du kun til brugte biler med 100% Autotjek. Det giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i dit bilkøb.

100% Autotjek er en grundig og uvildig test af den brugte bil i en synshal. Når du overvejer at købe en brugt bil, som har gennemgået et 100% Autotjek, får du alle de oplysninger om bilen, som er værdifulde at kende før du underskriver slutsedlen.

Med 100% Autotjek kan du gennem forhandleren få dit bilkøb finansieret. Du kan ligeledes købe din næste bilforsikring og indgå aftale om vejhjælp af din bil.

Kig forbi Holbæk AutoHus og hør nærmere om, hvordan vi kan gøre dit næste bilkøb til en rar og tryg oplevelse.

100% Autotjek - din garanti for et trygt bilkøb...

Velkommen hos Holbæk AutoHus...